WELKOM

Iedereen wil er goed uitzien en gezond en fit leven. Vaak wordt er door de media een vertekend beeld geschept van het perfecte lijf. Sla een magazine open en je ziet een vrouwelijk model met size zero of een mannelijk model met een six pack… hallo photoshop of team van personal trainers en privé kok.  Het is bijna onmogelijk om met een drukke baan en sociaal leven een streng voedings- of trainingsregime aan te houden. Ook zijn hier vaak bepaalde kosten aan verbonden. Met deze blog wil ik jou dagelijks inzicht geven over trainingen, menu’s en de juiste mindset om gezond te leven op een haalbare en betaalbare manier.

Volg mijn dagelijkse routine en change

tumblr_mfdm75DCQP1rqyc1wo1_500

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s