GYMBOSS INTERVAL TIMER

Een interval timer is een goed hulpmiddel om te gebruiken als je voor jezelf traint. Je kunt de timer instellen op bijvoorbeeld 40 seconden workout en 20 seconden rust, door middel van een luide pieptoon weet je dat het tijd is. Met dit hulpmiddel hoef je niet meer via een klok of horloge de tijd in de gaten te houden wat soms voor verwarring kan zorgen.

Erg is een groot aanbod aan timers van verschillende merken te koop, ik gebruik zelf de Gymboss Interval Timer. Deze multi-use timer is klein, makkelijk te gebruiken en heeft een groot aantal veelzijdige functies. De Gymboss Interval Timer maakt de training tijdsgebonden met de juiste balans tussen rust en trainen. Tevens geeft de timer jouw training de juiste intensiteit en helpt bij het concentreren op de trainingsoefeningen, wat uiteindelijk zorgt voor sneller resultaat.

Een interval timer is ideaal te gebruiken voor:
Krachttraining;
Circuit training;
Body Building;
CrossFit;
Conditietraining.

Uiteraard staat er in de handleiding een duidelijke omschrijving van hoe de timer ingesteld kan worden.

11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s