WIST JE DAT …

… eieren erg gezond zijn? Ze zijn erg voedzaam en geladen met eiwitten, vitaminen B6, B12, A, D, E en K, foliumzuur, choline, luteïne, calcium, ijzer, fosfor, zink, en omega-3 vetzuren. Eieren geven voor langere tijd een vol gevoel, waardoor je dus geen trek hebt in meer eten. Kies eieren die afkomstig zijn van vrije uitloop kippen, zo krijg je meer gezonde voedingststoffen binnen.

Maak een voedzame omelet door middel van een snee desem brood te beleggen met een aantal rauwe spinazie bladeren, in plakken gesneden en gebakken champignons en een spiegeleitje. Bak je champignons en ei in kokosolie wat een stuk gezonder is dan boter of olijfolie. Ik zal binnenkort toelichten waarom.

tumblr_m99wlhdCRr1ql44dio1_500 kopie

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s