RDR IN JFK MAGAZINE

Vandaag is het nieuwe JFK magazine (juli/augustus) uitgekomen waar een mooi artikel over RAYSDAILYROUTINE in staat. Leuk om te lezen dat mijn blog zo enthousiast gelezen wordt en dat er ook iets met de tips gedaan wordt.

Naast dit leuke stukje tekst staat er ook een heerlijk, gezond recept van Niven Kunz achterin het magazine, een swimwear shoot waaruit je inspiratie kan halen voor deze zomer (lees: get swimwear body ready), een interessant diepte-interview met Valerio, mooi artikel over New Balance en uiteraard nog veel meer. Mijn avond is gevuld.

Thanks JFK!

JFK juli 2013 zoomJKF juli 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s