BEVROREN FRUIT TIP

In de zomermaanden barsten de groenteboeren van het verse fruit… Aardbeien, bessen, frambozen en meer lekkernijen waarmee je heerlijke gerechten kunt maken of jouw ontbijt/shake een extra smaak kunt geven. Helaas zijn deze fruitsoorten erg kwetsbaar en bederven ze binnen enkele dagen. Wil jij jouw verse fruit zo lang mogelijk bewaren, vries ze dan in.  Afspoelen en in een bakje in de vriezer en je hebt altijd een voorraadje. Heb je hier geen zin in, dan kun je in de supermarkt vaak een makkelijk alternatief vinden in de vorm van bijvoorbeeld een “Doosjevol” van Albert Heijn.
doosjevol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s