HET KIM KARDASHIAN CIRCUIT

De billen van Kim Kardashian; een veelbesproken onderwerp afgelopen weken na de plaatsing van een selfie op haar Facebook/ Instagram pagina, waarbij haar achterwerk de hoofdrol speelt. De foto heeft niet mijn aandacht getrokken door het bekijken van haar Facebook pagina, maar door de vele verhalen die ik er over hoor in de gym waar ik personal training geef. Van positief tot negatief, bijna iedereen had er wel iets over te zeggen. Eén ding weet ik zeker en dat is dat menig mens zich afvraagt hoe deze vrouw aan zo’n behoorlijke bilpartij komt.

Kim KardashianIn dit artikel geef ik jou vijf oefeningen, waarmee je goed in de buurt kan komen van een dergelijke derrière (mits je dit bil circuit minimaal 4x per week uitvoert). Het kost niet veel tijd, alleen energie en doorzettingsvermogen. We hebben nog behoorlijk wat maanden te gaan voordat het weer zomerweer is, dus begin nu met trainen en jij loopt er straks ook bij met een strak achterwerk.

En heren… ondanks dat ‘bil training’ vaak gericht is op vrouwen en dit artikel ook iets aan de vrouwelijk kant is, kan ik je garanderen dat het ook voor ons belangrijk is om de musculus glutaeus maximus  en musculus glutaeus midius te trainen om hangende billen te voorkomen.

Herhaal het circuit Kim Kardashian Circuit 3x met een pauze van 1 minuut. Neem tussen de oefeningen geen pauze. Succes!

30 squats
Squat20 donkey kicks links
20 donkey kicks rechts
Donkey kick
20 x bridges
Bridge
10 lunges links
10 lunges rechts
Lunges

20 side leg lifts links
20 side leg lifts rechts
Side leg liftHeb je nog tijd over? Plak er een buikspierkwartier achteraan.
Alvast een fijn, sportief weekend!

(Bron foto’s: Instagram & workoutslab.com)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s