YOUR PERSON TRAINER SYLVIE MEIS

Als face & body voor het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller wordt er iets meer van onze Hollandse schone Sylvie Meis verwacht dan mooi in de camera kijken en over de catwalk paraderen. Sylvie helpt ons namelijk ook aan een getraind lijf! Of in ieder geval een gedeelte van de Nederlandse bevolking, want als jij De Januari HIIT met twee vingers in je neus kunt uitvoeren, dan kun je deze nieuwste training van HKMX als warming up gebruiken. In de video demonstreert de muse van Hunkemöller de volgende oefeningen: squat jump, lunge + knee kick, push ups with turns, plank with step, back extensions en chrunches.  De video is overigens opgenomen om de nieuwe collectie (spring/summer 2014) van de sportlijn HKMX te promoten wat mij dan toch weer een beetje doet denken aan Victoria’s Secret Angel Doutzen en haar VSX kornuiten. Afin. De video is voornamelijk gericht op vrouwen, maar ik moet toegeven het absoluut niet erg te vinden om 5 minuten naar een zwetende Sylvie te kijken (dus ook een beetje voor mannen).

Have fun / sportse.

hkmx-sylvie-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s