PAALDANSEN

Paaldansen wordt vaak geassocieerd met stripclubs en naaktheid, maar wist jij dat paaldansen DE ideale work out is? Vast wel, want de gemiddelde paaldanseres heeft een gespierd slank lijf, dus dat zegt al genoeg. Paaldansen is een explosieve vorm van sporten wat te vergelijken is met een pittige hiit: je verbrandt veel calorieën en bijna elke spier in jouw lichaam wordt getraind. Door de variatie aan oefeningen wordt je continu uitgedaagd en tevens is het ook een goede boost voor je zelfvertrouwen, want hoe fijn is het als je het onder de knie hebt en als een sexy pro rond die paal slingert. Let wel op dat na een eerste les je hele lichaam pijn doet en bont en blauw is, paaldansen is namelijk geen sport voor mietjes.

Dat je niet standaard een paal in je huis hebt staan, is niet heel vreemd en daarom kun je door heel Nederland deze spannende sport leren bij verschillende scholen (zoals bijvoorbeeld Pole Dance Factory Amsterdam).

Ben je om? Succes. En heren.. volgende week weer een goeie oefening voor jullie.

Groetjes!

Paaldansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s