DAILY ROUTINE VAN METTIN COPIER

Vanaf deze week voelen wij iedere week iemand aan de tand over zijn of haar dagelijkse routine. Deze week ondervragen wij Mettin Copier. Mettin is personal trainer en model en woont samen met zijn Amerikaanse vriendin Zuri in New York. Een goede plek om te wonen als sport freak, want de gyms zijn 24/7 open en de healthy shake bars poppen als paddenstoelen uit de grond.

Mettin Copier

Hoe ziet jouw sport routine eruit?
Ik train 4 tot 6 keer per week. Meestal begin ik met 20-30 minuten cardio op de loopband. Daarna doe ik oefeningen die gewichten vereisen en ik eindig mijn training altijd met core. Als ik de ene dag borst, armen en benen train, dan train ik de andere dag buik en rug.

Wat is jouw favoriete work-out?
Buikspieroefeningen of bankdrukken zijn mijn favorieten oefeningen. Ik heb een hekel aan alle soorten squats.

Wat draag jij tijdens een training?
In de gym draag ik het liefste een korte broek en wijd shirt. Het merk vind ik voor kleding minder belangrijk, maar mijn sportschoenen zijn altijd van Nike.

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit qua voeding?
Ik ontbijt altijd met yoghurt en muesli. In de middag eet ik brood en fruit en de avondmaaltijden zijn erg divers, maar wel gezond. Ik heb geen bewuste snack avond, maar ik merk wel dat het doordeweeks makkelijker is om gezond te eten.

Heb je een sport- en voedingstip die je wilt delen?
Op het moment dat voeding echt een issue gaat worden, waardoor je nooit een snack kunt nemen, sla je denk ik door. Eet verstandig en gezond en zie het niet als een groot probleem om iets ‘ongezonds’ te eten.

Wat is jouw favoriete cheat?
Chocolade, ijs en koekjes. Maar uiteraard niet te vaak :).

Thanks Mettin! Wist je dat chocolade soms gezond is en dat je koekjes ook in een healthy versie kunt maken?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s