DAILY ROUTINE VAN BO DES BOUVRIE

Fotografe Bo des Bouvrie is een echte levensgenieter, maar dan wel het laid back leventje. Ze houdt van surfen, reizen en eet uitsluiten Whole Foods.

Bo heeft ons ook de inspiratie gegeven om het artikel van afgelopen dinsdag te schrijven en gaf als tip om de whole foods lijst uit te printen en mee te nemen als je boodschappen gaat doen.  

Bo des bouvrieHoe ziet jouw sport routine eruit?
Routines werken niet echt voor mij. In Amsterdam, waar ik woon, sport ik eigenlijk nooit. Ik ben een aantal keer met m’n broertje mee naar de sportschool geweest, maar dan kijk ik  eigenlijk meer naar andere mensen die naar zichzelf in de spiegel aan het bekijken zijn, dan dat er iets bij mij van sporten terecht komt. Dus in de sportschool zal je me niet snel tegenkomen, wel in de watersport. Ben gek op wakeboarden en surfen! Geef mij maar zon, zee en een board en ik ben de hele dag zoet. Mijn vriend is surfleraar, dus ik word goed aangepakt!

Wat is jouw favoriete work out en aan welke oefening heb je een hekel?
Surfen, liever hang ik niet aan fitnessapparaten.

Wat draag jij het liefst tijdens een training / sporten?
Bikini’s!

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit qua voeding
Het verschilt elke dag, zolang het maar wholefoods zijn. Ik eet veel vis, vlees, eieren, groente en een beetje fruit.

Heb jij een sport- of voedingstip die je wilt delen?
Ik heb het idee dat iedereen anders is en anders op voeding reageert. Ik was er vroeger heilig van overtuigd dat raw food het enige gezonde dieet was, daar denk ik inmiddels anders over. Nu eet ik een dieet dat eigenlijk best wel hoog in vetten zit. Ik denk wel dat het voor iedereen goed is om suikers en granen te vermijden.

Wat is jouw favoriete cheat?
Qua eten ben ik niet echt een cheater. Ik ben gek op rode wijn, maar dat schijnt ook best gezond te zijn volgens sommige.

Thanks Bo! Rode wijn heeft inderdaad ook zijn voordelen; zo versterk de stof Tannine je weerstand en is rode wijn rijk aan polyfenolen. Drink uiteraard wel met mate.
> Tip: als je in de winter niet in de gelegenheid bent om op een surfplank te staan, check dan ook eens
SURFSET fitness.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s