DAILY ROUTINE VAN DOTAN

Singer-songwriter Dotan is sinds de succesvolle lancering van zijn album, begin dit jaar in een uitverkochte Paradiso, druk met zijn 7 Layers tour. Dat betekend veel interviews, optredens en shoots. Hier moet hij uiteraard fit voor zijn! Gelukkig is zijn levensstijl gezond, maar hoe houdt hij dit bij en hoe ziet zijn voedingspatroon eruit? Vandaag is ‘de Daily Routine beurt’ aan Dotan.

Dotan

Hoe ziet jouw sport routine eruit?
Ik train zoveel ik kan. Helaas lukt dit niet zo vaak als dat ik zou willen, maar ik probeer wekelijks minimaal 2 keer te sporten. Ik train alleen of met jou Raymond (haha), jij begeleidt mij in het behalen van mijn doelen.

Wat is jouw favoriete work out en aan welke oefening heb je een hekel?
Ik houd zelf van buikspieroefeningen of bankdrukken. Ik heb echt een hekel aan benen trainen. Bijvoorbeeld squats of walking lunges.

Wat draag jij het liefst tijdens een sporten?
Ik draag eigenlijk altijd zwart. Sowieso draag ik dat ook het meest in het dagelijks leven.  Het merk is meestal wel Nike.

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit qua voeding?
Elke ochtend maak ik sowieso een shake met groenten en fruit. Eigenlijk ook vanuit luiheid. Kwestie van gezonde dingen in een blender en klaar. Omdat ik veel optreed, is regelmatigheid moeilijk en is er vaak catering eten op festivals en clubs wat iets minder gezond is. Zelf probeer ik zo gezond mogelijk te eten in ieder geval.

Heb jij een sport- of voedingstip die je wilt delen?
Simpel. Als je geen zin hebt om te sporten, JUIST gaan. Dat zijn de beste trainingen!

Wat is jouw favoriete cheat?
Ik pak soms de taxi in plaats van de fiets en ik eet veel te veel kaas. En ik kan een biertje ook waarderen.

Hi Do, dat je niet van benen trainen houdt, heb ik gemerkt tijdens de lessen. Helaas zul je die oefeningen wel tegen blijven komen, want ook die spieren moeten getraind worden. Eerstvolgende training doen we de Deadmill sprints ;). Betreft jouw cheat; heb je wel eens geitenkaas geprobeerd? Vergeleken met oude kaas bevat het minder verzadigd vet en reststoffen. Tot snel in de gym.

> Ben jij nog niet naar een concert van Dotan geweest of wil je zijn prachtige hit Home nog een keer live horen, check de agenda op zijn website, wanneer hij bij jou in de buurt speelt. Tot die tijd kun je genieten van zijn fijne videoclip.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s