COURGETTE SPAGHETTI

De allereerste keer dat ik spaghetti gemaakt van courgette at, was tijdens een etentje dat The Cookteaser Eva Lia gaf. De perfecte vervanging voor pasta en erg makkelijk om te maken, want het enige wat je extra nodig hebt is een spirelli of een  rasp. Je kunt de ‘spaghetti’ even kort wokken, stomen of rauw eten en uiteraard kun je de groenten pasta combineren met alles wat jij lekker vindt.

Zucchini-Spaghetti-GIFMijn favoriete zucchini spaghetti (klinkt mooi hè) is super simpel:
– Cherry tomaatjes in de oven laten grillen (10 minuten op 180 graden);
– Pijnboompitjes opbakken;
– Courgette spaghetti kort wokken in een beetje kokosolie met daarbij een uitgeperst teentje knoflook en een versnipperd ui;
– Doe de spaghetti in een mooie kom en leg de tomaatjes en pijnboompitjes er bovenop;
– Klein beetje zout en peper over het geheel strooien en klaar!

Voor de grote trek kun je uiteraard ook een stukje gegrilde kip, gerookte zalm of een hand noten toevoegen.

Eetse!
Groetjes, Daisy

Courgette noodles 2(bron foto + filmpje: topwithcinnamon.com)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s