BOEKENTIP! GOOD FOOD – LAURIANNE RUHE

Zoals we allemaal weten: de voeding die jij eet, bepaalt hoe jij leeft! Het bepaalt hoe jij je voelt en hoe je functioneert. Af en toe een cheat dag is niet erg, maar het is belangrijk om in de basis gezond te eten. Iets wat makkelijk klinkt, maar niet altijd even makkelijk is. Voedingscoach Laurianne Ruhé laat met haar boek “GoodFood – Word in 1 maand de beste versie van jezelf” zien dat gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven integreren niet ingewikkeld hoeft te zijn. Handig zelfhulpboek dus!

In GoodFood, te koop op onder andere bol.com, vind je inspiratie, tips en uitgebalanceerde recepten om in 1 maand het beste uit jezelf te halen. Met haar GoodFood-methode valt gezond eten volgens de 80/20-regel (die we ook al tegenkwamen bij Josje van Hagen) makkelijk in te passen is in je dagelijks leven. Zo geeft Laurianne bijvoorbeeld tips hoe je van jouw favo junkfood goodfood kan maken en voor iedere ongezonde gewoonte geeft zij een gezond en vaak nog lekkerder alternatief.

Yes! Aanradertje dus.

Good Food boek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s